CINE SUNTEM?

Acasă    Despre Noi    Cine suntem?

SC Personal Credit Advisor SRL, deținătoarea "TheMoneyAdvisor" este o companie de intermediere credite bancare. Suntem plătiți de instituțiile bancare și non-bancare cu care avem parteneriat, interesul nostru fiind ca tu să pleci acasă cu creditul cel mai bun pentru tine, având în vedere "profilul" tău din punct de vedere bancar. Împrumuturile sunt, la un anumit moment în timp, o nevoie pentru tine și familia ta.


Dacă faci alegerea potrivită, personalizată după fiecare caz în parte, creditele sunt și vor fi un ajutor de nădejde pentru cei care își doresc să își îndeplinească visurile sau nevoile. Instituțiile bancare și non-bancare schimbă frecvent caracteristicile produselor bancare, de aceea noi NU îți recomandăm să contractezi un credit pe baza unor recomandari sau la banca la care ai salariu.


Apelează la specialiștii care sunt mereu la curent cu ofertele și schimbările produselor bancare. Îți prezentăm ofertele, avantajele și dezavantajele fiecărui produs bancar din piață și te lăsăm pe tine să alegi ce este mai bun pentru tine și familia ta. Dacă ai deja contractate alte produse îți comparăm cu alte produse și îți recomandăm după caz, evalunâd toate costurile, să contractezi alte produse bancare arătându-ți și economia pe care o faci dacă iei această decizie.


Am facut asta cu mai mulți clienți și nu i-am dezamăgit atunci când a venit vorba de consilierea în luarea unei decizii legate de relația cu o bancă.


Care sunt costurile? Zero.


Suntem doar în București pentru ca dorim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru fiecare client. Ne dorim calitate nu cantitate.

Sus