CE ESTE UN BROKER DE PRODUSE BANCARE?

Acasă    Despre Noi    Ce este un broker de produse bancare?

Cuvântul "broker" conform DEX este "Persoană fizică sau juridică autorizată, care se ocupă, în numele clienților, cu tranzacționarea valorilor mobiliare, a unor mărfuri și servicii, în schimbul unui comision". TheMoneyAdvisor intermediază produse bancare în schimbul unui comision de la bancă. Astfel toate serviciile financiare oferite de "TheMoneyAdvisor" sunt GRATUITE pentru clienţi. Costurile aferente consilierii, întocmirii dosarului de creditare şi cooptării băncii finanţatoare sunt acoperite exclusiv de băncile care au finanţat creditul. În cazul unei creditări, clientul beneficiază de un credit care presupune aceleaşi costuri că şi în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii. Serviciile de creditare oferite de "TheMoneyAdvisor" sunt remunerate de banca finanţatoare în momentul în care dosarul trimis spre finanţare este aprobat.


Brokerul de credite produse bancare NU percepe comision de la clienți. Așadar, serviciile pe care brokerul financiar ți le oferă sunt gratuite, pentru că brokerul de credite este plătit de instituțiile bancare și non-bancare pentru intermedierea fiecărui credit. Pentru fiecare dosar de creditare aprobat și pentru fiecare client adus băncilor, brokerul financiar primește la sfârșit de lună un comision de la bănci.


Brokerul de produse bacare NU te împrumută el însuși cu bani, ci intermediază procesul de creditare între tine și instituțiile bancare și non-bancare din portofoliul companiei de intermedieri credite bancare. Fiecare companie de brokeraj bancar deținene parteneriate cu un număr mai mic sau mai mare de instituții bancare și non-bancare.


TheMoneyAdvisor oferă toate tipurile de credite de la credite garantate, credite negarantate, refinanțări, Prima Casă, Card Credit, Credit IMM, cu scopul de acoperi toate nevoile de finanţare ale clienţilor, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice.


Ce îți oferim ca broker de produse bancare?

  • Îți prezintam ofertele de finanțare existente în acel moment pe piața bancară din România, oferindu-ți toate elementele necesare pentru a lua decizia potrivită.
  • După alegerea uneia sau mai multe oferte de către tine îți face scoringul necesar în vederea stabilirii eligibilității pentru aceasta.
  • Te consiliem și îți prezentăm care sunt eventualele riscuri, dacă acestea există, la care te expui pe toata perioada contractuală a produsului contractat. Te învățăm sa folosești acel produs bancar pentru a răspunde nevoilor tale.
  • Îți întocmim dosarul de creditare. Nu mai pierzi timpul cu drumuri la bancă. Venim noi la tine, nu te mai stresezi. Noi avem grijă ca să nu lipsească nici un document și dosarul să fie cât mai complet înainte de trimterea dosarului in analiză.
  • Încercăm să îți personalizăm produsul pe care dorești să îl contractezi (la creditele ipotcare sau pentru IMM-uri), în funcție de fiecare instituție bancară în parte. Reușim de cele mai multe ori să îți negociem costuri pe care nu le obții de unul singur la aceeași instituție financiară știind să îți folosim “atuu-urile” în vederea negocierii costurilor.
  • Îți rezolvăm probleme care apar pe parcurs la dosar în vederea aprobării acestuia.
  • Totul este gratuit.
Sus